Iedereen die meer wil weten over een gezond gewicht is van harte welkom tijdens de gratis 'letterlunch' in Bibliotheek Klazienaveen. Neem gerust iemand mee!

Dus heb je zin in een gezellig samenzijn, ontspanning en vermaak, lunch dan met ons mee.

De Bibliotheek, Belle Health, Taalpunt en het Esdal College bieden deze letterlunch gratis aan! Ugbaad Hassen Kilincci zal als vertegenwoordiger van de gemeente Emmen aanwezig zijn.

Deze activiteit wordt georganiseerd in het kader van de Week van de Alfabetisering 2020.

Deelnemen?

De inloop van de lunch start om 11.45 uur en de lunch is gratis (VOL=VOL). Dus graag opgave voor de lunch via een mail naar de bibliotheek. Via de telefoon (0591- 312915) of bij de balie van de bibliotheek kan natuurlijk ook.

Letterlunch 2019