Scoor een Boek! Emmen 2020 wordt deze week toch nog sportief afgesloten.

Eigenlijk hoort er bij dit leesprogramma voor groep 5/6 een feestelijke afsluiting in het stadion van FC Emmen, maar omdat dit niet mogelijk was hebben we de scholen een alternatief geboden in de vorm van een extra filmpje en een lesbrief voor een actieve afsluiter op school. Het filmpje met in de hoofdrol Dennis Telgenkamp en twee leerlingen uit gemeente Emmen stimuleert tot lekker lezen en bewegen, ook in de vakantie.

Dennis verwijst ook naar het allerlaatste filmpje waarin we er eindelijk achter komen wie in februari zonder toestemming in de bibliotheek rondscharrelde en alle boeken aan het veld vastgeplakt heeft!

Verder hebben alle 386 leerlingen die dit jaar meededen een fluitje van de bibliotheek gekregen om Scoor een Boek! i.d. klas af te fluiten en de vakantie in te luiden.

Meer over Scoor een Boek!