De komende zomer worden er in de Bibliotheek Emmen aan het Noorderplein weer veel afgeschreven bibliotheekmaterialen te koop aangeboden. De verkoop is op 6 juli gestart.

De bibliotheek ruimt materialen op die wat ouder zijn en minder uitgeleend worden. Dit doet zij om ruimte te maken voor nieuwe titels. Hiermee wordt de collectie actueel gehouden.

Tijdens de komende verkoop worden er veel romans en informatieve boeken voor jeugd en volwassenen aangeboden, evenals een aantal tijdschriften.

Vanwege de beperkte ruimte in de Bibliotheek zal de voorraad regelmatig worden ververst met andere afgeschreven materialen.

De verkoop wordt gehouden tijdens openingstijden van de bibliotheek en de materialen staan zichtbaar opgesteld direct naast de ingang van de Bibliotheek. Denk bij het kijken naar boeken of tijdschriften om de Corona-maatregelen, welke in de Bibliotheek van kracht zijn.

Volwassen:    € 1,50 (6 voor € 5,00)
Jeugd:            € 0,50 (6 voor € 2,50)
Tijdschriften:  € 0,10

zomerverkoop