Op vrijdag 13 september wordt in de Bibliotheek Klazienaveen van 12.00 tot 13.30 uur een 'letterlunch' georganiseerd. Iedereen die meer wil weten over een gezonder gewicht bereiken, tips en adviezen wil in eenvoudige taal en/of meer wil weten over lastige etiketten op de verpakking, is van harte welkom. Neem gerust iemand mee!

Tijdens de lunch gaan we nog een leuk letterpakkenspel doen en word je vermaakt. Dus heb je zin in gezellig samenzijn, ontspanning en vermaak, lunch dan met ons mee!

De Bibliotheek, Belle Health, Taalpunt, en Sedna, in samenwerking met het Esdal College en de Bruna bieden deze letterlunch gratis aan! Ook de burgemeester zal in het kader van gezondheid, taal- en ontwikkeling, bij de lunch aanwezig zijn.

Deelnemen?

De inloop van de lunch start om 11.45 uur en de lunch is gratis (VOL=VOL). Dus graag opgave voor de lunch via een mail naar de bibliotheek. Via de telefoon (0591- 312915) of bij de balie van de bibliotheek kan natuurlijk ook.